Διαπολιτισμική Βραδιά – Intercultural Night!

Standard

diapolitismiki-vradia

Έρχεται και φέτος η αγαπημένη μας διαπολιτισμική βραδιά γεμάτη με γνώσεις για διαφορετικές κουλτούρες, πολύ νόστιμο φαγητό από τα διάφορα μήκη και πλάτη της γης αλλά και ξέφρενους ρυθμούς!!!!!!!

Οι εθελοντές μας από Αυστρία, Ισπανία, Τουρκία, Γαλλία, Ολλανδία, Αγγλία, Πολωνία, Κροατία αλλά και Βραζιλία είναι έτοιμοι να σας μαγεύσουν με μπόλικες διαφορετικές και ιδiαίτερες γεύσεις.

Και φυσικά ετοιμάστε κι εσείς κάποιο παραδοσιακό ελληνικό φαγητό και φέρτε το για να εμπλουτίσουμε και τον ελληνικό μας μπουφέ με μπολικα καλούδια και νοστιμιές, φαγητά, γλυκά, ποτά… όλα ευπρόσδεκτα! 😀

Παράλληλα οι εθελοντές μας θα έχουν ετοιμάσει με πολύ κέφι για εμάς διάφορα παιχνίδια αστεία, δημοφιλή στις χώρες τους ώστε να τα δοκιμάσουμε όλοι παρέα!!!

Θα ακολουθήσουν μουσική, χορός και τρελοί ρυθμοί μέχρι τελικής πτώσεως!!! 😀
Φυσικά όσοι έχουν διάθεση θα δοκιμάσουν νέα είδη χορού από διαφορετικές χώρες, με τους εθελοντές μας να μας δείχνουν τα βήματα κι εμάς όλους να προσπαθούμε να ακολουθήσουμε! 😀

Σας περιμένουμε λοιπόν με πολύ θετική ενέργεια και διάθεση για μία ξεχωριστή πολυ-πολυτισμική βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!!!
Μην τη χάσετε!!! ♥

Advertisements

Comments are closed.