Μοναδικό Εργαστήριο Χορού Forró στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας!

Status

Ένα νέο εργαστήριο χορού, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, έρχεται από την Βραζιλία και ξεκινάει στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας!

Untitled1

Forró…και δεν είναι «φορρό». Ένας χορός με ιδιαίτερη προφορά, γιατί; Γιατί είναι από τη Βραζιλία, γιατί είναι στα πορτογαλικά. Έχει διαφορετικά χορευτικά και μουσικά στυλ, ενώνει όμως τους πάντες κάτω από τον ρυθμό που δίνουν ένα τύμπανο, ένα ακορντεόν και ένα τρίγωνο. Δεν χρειάζεστε ειδικά παπούτσια (ή καλύτερα δεν χρειάζεστε καν παπούτσια), ούτε ειδικά ρούχα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να πάρετε τον παρτενέρ σας μια αγκαλιά, να κλείσετε τα μάτια και να αφήσετε τη μουσική να σας πάει!

Untitled2

Το εργαστήριο ξεκινάει τη Πέμπτη 24 Μαρτίου και θα γίνεται κάθε Πέμπτη 17:00-18:00 στον πρώτο όροφο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας.

Μπορείτε να κάνετε την προεγγραφή σας από την Δευτέρα 21/3 έως την Τετάρτη 23/3 στην γραμματεία του ΚΝΚ (ώρες από 17:00 έως 22:00). Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Αν ο αριθμός των προεγγραφών ξεπεράσει τις 20 τότε θα ισχύσει όπως πάντα η σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημέρα και ώρα εγγραφής. Δικαίωμα εγγραφής θα έχουν όσοι έχουν κάνει προεγγραφή και είναι την ημέρα και ώρα του πρώτου μαθήματος παρόντες.

Εισηγητές: Wellington Figueiredo και Πωλίνα Δημέα

Ακολουθεί περιγραφή στα αγγλικά:

Forro

Forró…a genre of Brazilian music, originating in Northeastern Brazil; it encompasses various dance styles and different music beats. It’s a great party for all! What do the musicians need to make you close your eyes and travel with their rhythm? An accordion, a zabumba and a triangle. What do you need? Nothing. No special shoes (not even shoes), no special clothes. The only thing you need is just to hug your partner and enjoy as much as you can!

 

Advertisements

Comments are closed.