Το πρόγραμμα του ΚΝΚ 2014-2015

Status

Ξεκινάει η έβδομή μαθησιακή περίοδος στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας!!!

Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας ξεκινάει την φετινή περίοδο την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου. Η διαδικασία οριστικοποίησης της εγγραφής είναι η εξής:

1. Εφόσον έχετε εγγραφεί και εκδηλώσει ενδιαφέρον (γενική εγγραφή) για κάποιο από τα παρακάτω εργαστήρια θα πρέπει να έρθετε στο πρώτο μάθημα για να οριστικοποιήσετε την εγγραφή σας.  Σε περίπτωση που το εργαστήριο σας έχει περισσότερους ενδιαφερόμενους από αυτούς που μπορεί να πάρει, τότε η επιλογή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.

2. Αν δεν έχετε κάνει την γενική εγγραφή, τότε θα πρέπει να περάσετε οποιαδήποτε ώρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να κάνετε την γενική εγγραφή και στην συνέχεια να έρθετε στο πρώτο μάθημα για να οριστικοποιήσετε την θέση σας.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Αν κάποιος έχει επιλέξει Παραδοσιακούς Χορούς Αρχαρίων θα πρέπει να έρθει την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 18:00 για να οριστικοποιήσει την εγγραφή του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που λάβετε θέση σε ένα από τα εργαστήρια για τα οποία έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδα χρήσης του χώρου (ενοίκιο, λογαριασμοί)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Untitled

Advertisements

Comments are closed.