ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Status

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00-22:00 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ (ΕΚΤΟΣ Σ/Κ)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας ανοίγει στις 13 Οκτωβρίου!!!
Το ΚΝΚ είναι μία άτυπη εθελοντική δομή, ένας ανοικτός κοινωνικός χώρος, ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται μέσα από τα ίδια τα μέλη και τους εθελοντές του. Μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία απολύτως χρηματοδότηση από τοπικούς, εθνικούς ή ευρωπαϊκούς φορείς. Στηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά σε φίλους του ΚΝΚ, μικρές αυτοχρηματοδοτούμενες δραστηριότητες που διοργανώνονται κατά καιρούς και στον οργανισμό νεολαίας Κ.Α.ΝΕ.. Ως εκ τούτου, βρεθήκαμε φέτος στο σημείο να αδυνατούμε πια να υποστηρίξουμε οικονομικά την ύπαρξή του και αναγκαζόμαστε να βάλουμε στους συμμετέχοντες των εργαστηρίων μας υποχρεωτική συνδρομή προκειμένου να διασφαλιστούν τα έξοδα του ΚΝΚ (ενοίκιο, ΔΕΚΟ, θέρμανση, διορθώσεις-βελτιώσεις χώρου). Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Σας περιμένουμε από την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου μέχρι την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου (εκτός Σαββατοκύριακου), από τις 6μμ. έως τις 10μμ., στο χώρο του ΚΝΚ, Πλατεία Όθωνος 10, στον πρώτο όροφο, για να ενημερωθείτε για τα εργαστήρια και να κάνετε την εγγραφή σας. Η εγγραφή παραμένει δωρεάν.
Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημέρα και ώρα εγγραφής και εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εργαστήριο και σύμφωνα με τους κανόνες που έχει θέσει ο εισηγητής. Όσοι τελικά συμμετάσχουν σε κάποιο εργαστήριο, θα τους ζητηθεί, στην πρώτη συνάντηση του εργαστηρίου, να συνδράμουν με το ποσό των €10,00 (€5,00 με επίδειξη κάρτας ανεργίας σε ισχύ) για κάθε ένα εργαστήριο το οποίο θα παρακολουθήσουν.
Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι ο κύκλος του κάθε εργαστηρίου θα διαρκέσει έως τον Φεβρουάριο του 2015, δηλαδή για τέσσερις μήνες. Τότε, θα εκτιμηθεί εκ νέου από τη Συνέλευση του ΚΝΚ, εάν έχει επιτευχθεί η βιωσιμότητα του χώρου και με ποια διαδικασία θα συνεχιστούν ή όχι τα εργαστήρια και η οικονομική συνδρομή των μελών.

Τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν φέτος είναι τα εξής:
Γλώσσες: Ρωσικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Αραβικά, Ελληνικά για ξένους, Πολωνικά, Ολλανδικά, Τουρκικά, εργαστήριο Γαλλικής Γλώσσας και Πολιτισμού,

Χορός: Παραδοσιακοί χοροί Αρχάριοι – Παραδοσιακοί χοροί Προχωρημένοι (από αρχές Νοεμβρίου), Λάτιν (αρχή από τέλος Οκτώβρη), Ρέγκετον, Σύγχρονος χορός, Danspeak expression,

Δραστηριότητες για παιδιά: Δημιουργική Απασχόληση, Μουσικοκινητική Αγωγή

Άλλα: Muai Tai, Νοηματική Γλώσσα, Thai Chi

Tα εργαστήρια θα λειτουργούν από τις 17:00 έως τις 22:00, Δευτέρα έως Παρασκευή

Αγαπάμε το Κέντρο Νέων και θέλουμε να συνεχίσει να προσφέρει μέσα από τα εργαστήρια, τον εθελοντισμό, την ανταλλαγή γνώσεων, τις διοργανώσεις του! Κάθε μέλος στο ΚΝΚ έχει την υποχρέωση και το δικαίωμα να μας επισημαίνει το οτιδήποτε δεν λειτουργεί σωστά ή θα ήθελε να είναι διαφορετικό, ενώ παράλληλα του ζητάμε να μας βοηθήσει να το διορθώσουμε. Η συμβολή όλων μας θα κάνει τον χώρο καλύτερο, πιο οργανωμένο και πιο αποδοτικό για την τοπική μας κοινωνία.

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Εθελοντών του Κέντρου Νέων Καλαμάτας

Comments are closed.