Τσίρκο για παιδιά στην Καλαμάτα!!!

Status

Πρώτη Προφεστιβαλική Δραστηριότητα του 8ου Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, Θέατρο Δρόμου για παιδιά, 1, 2 και 3 Φεβρουαρίου 2014.

30 de Xaneiro de 2014 ás 12:04

Μετά την μεγάλη επιτυχία του 7ου Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες την διοργάνωση του 8ου. Η πρώτη προφεστιβαλική δραστηριότητα έρχεται νωρίς φέτος, έρχεται από Γαλλία, είναι μόνο για παιδιά και είναι αφιερωμένη στην αξία του νερού!

Η ομάδα “Chapazard” από τη Γαλλία, παρουσιάζει στηνπλατεία Όθωνος την 1η, 2η και 3η Φεβρουαρίου την παράσταση La Fée des Gouttes ή αλλιώς «Η Νεράιδα των σταγόνων».

 

Poster show

 

Οι “Chapazard” αποτελούν μία καλλιτεχνική ομάδα δρόμου από τη Γαλλία που με έναν εντυπωσιακό συνδυασμό ακροβατικών και ζογκλερικών μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη τέντα τους ψυχαγωγούν, ευαισθητοποιούν και ενημερώνουν τους μικρούς θεατές που έχουν την τύχη να τους παρακολουθήσουν. Κατά το ταξίδι τους στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια επισκέφθηκαν την Καλαμάτα και μετά τα ανοικτά εργαστήρια ακροβατικών και ζογκλερικών για μικρούς και μεγάλους που παρέδωσαν σε κοινωνικούς φορείς της πόλης μας (Κέντρο Νέων Καλαμάτας, ΚΕΦΙΑΠ, Κοινωνικό Συνεταιρισμό «Προσεχώς» και Πολιτιστικό σύλλογο Καλαμίου) επιστρέφουν με τη «Νεράιδα των σταγόνων», μια παιδική διαδραστική παράσταση για τον κύκλο και την αξία του νερού.

1

5

 

Η μαγική τέντα θα στηθεί στην πλατεία Όθωνος, μετά από την ευγενική παραχώρηση άδειας από το Δήμο Καλαμάτας,  και οι μικροί μας θεατές μπορούν να τους απολαύσουν το Σάββατο (1/2) στις 18.00, την Κυριακή (2/2) 17.30 και 18.30 (2 παραστάσεις) και τη Δευτέρα (3/2) 17.30 και 18.30 (2 παραστάσεις).

Οι παραστάσεις δεν θα έχουν εισιτήριο, αλλά θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης για τα μεταφορικά έξοδα της ομάδας.

 

Advertisements

Comments are closed.